TURBO TRAINEE CHALLENGER

2 års udvikling på 10 uger – 30 DE lektioner – SVU STØTTE

FOR SALGSTRAINEES OG NYE MÆGLERE

Byens Bedste Mægler har udviklet Danmarks mest effektive udviklingsforløb for salgstrainees og yngre mæglere der skal være mere opsøgende i salget.

Uddannelsen er blåstemplet af DE med 30 lektioner.

NYHED: Som de eneste i branchens tester vi deltagenes Challenger profil og vi udfordrer deres “Challengerevner” og gennemslagskraft i det opsøgende salgsarbejde.

En salgstrainee er ofte lidt af en blæksprutte og skal lære at mestre mæglerfaglige og salgsmæssige arbejdsopgaver. Formålet med udviklingsforløbet er at BOOSTE effektiviteten i salget i alle kontakter med med købere, sælgere og samarbejdspartnere. Vi kan dokumentere nærmest utænkelige resultater, når vi har haft salgstrainees i et coachingforløb.

Som en del af forløbet, vil de blive målt på deres evne til at øge deres salg og forbedre deres hitrater, De bliver trænet i at lave fremvisninger til salgsmøder og i at følge op… på alt (fremvisninger, åbne huse og henvendelser på nettet).

De vil blive testet “live” på at gennemføre ringeaftener med fokus på opfølgning på købere og køberkartek, hvor de skal medbringe rigtige købere, som de ringer til. De vil uden tvivl blive din butiks bedste til at sælge henvisninger,  fiske vurderinger, kvalificere købere og lave den gode interne aflevering… og meget mere.

UDBYTTE:

En trainee, der øger effektiviteten i salget med mere end 100%, herunder:

 • Større gennemslagskraft overfor købere og sælgere
 • NYHED: Forståelse for egne challenger styrker og svagheder i alle opsøgende kontakter med købere og sælgere
 • Tættere og skarpere opfølgning på købere og på leads
 • Øget effektivitet i hverdagen (prioritering af tid og opgaver)
 • Skarpere fremvisninger/salgsmøder
 • Skarpere i telefonen (fiske vurderinger, kvalificering af købere, køberkartotek, sælge henvisninger, mm)
 • Butikkens bedste til ringeaftener
 • Forståelse for egne styrker og udviklingsområder (DISC profil)
 • Bedre til at sælge til forskellige kundetyper (kundetyper)
 • Bedre til mersalg af butikkens/kædens forskellige ydelser
 • En individuel BOOST Plan med fokus på personlige udviklingsområder
PRINT SIDE SOM PDF

INVESTERING

Din investering udgør normalt kr. 15.900 + moms men er nedsat til kr. 10.900 + moms, da vi har fået godkendt SVU støtte med kr. 5.000 pr. deltager (på holdet med opstart d. 22. oktober). Inkluderet i investeringen er 10 træningsaftener á 4 timer, CHALLENGER profil og DISC profil,  30 DE lektioner, personlig feedback og coaching.  Som indehaver får du endvidere en  Trainee BOOST Plan og løbende lederbriefing med fokus på, hvordan du som indehaver følger bedst op på forløbet og Trainee BOOST Plan.

Der vil være max 12 deltagere på holdet, hvilket betyder, at vi kommer tæt på den enkelte trainee. Traineen vil blive tilbudt  personlig coaching undervejs i forløbet, hvor vi tager udgangspunkt i personlige udviklingsområder og temaer, der ikke bør drøftes i plenum.

2 ÅRS UDVIKLING PÅ 10 UGER

Deltagerne vil gennemgå et struktureret træningsforløb, hvor de blive klædt på med de bedste vaner til at effektivisere salget og de stærkeste værktøjer.

Forløbet bliver gennemført hver onsdag aften fra kl. 16.00 – 20.00, med undtagelse af ét modul, hvor vi gennemfører sambesøg på rigtige fremvisninger.

Det hele afsluttes med en teoretisk og praktisk eksamen med realistiske købersituationer fra egen hverdagen. Indehavere kan deltage på eksamensdagen.

#DAG 1 Intro til forløbet, mål og forventninger til deltagerne.

#DAG 2 Salgsplanlægning og personlig effektivitet, Planlægning af opsøgende salgsaktiviteter, prioritering af tid og opgaver.

#DAG 3 Personlig gennemslagskraft, CHALLENGER profil OG DISC profil med personlig tilbagemelding samt salg til forskellige kundetyper

#DAG 4 Skab værdi overfor købere, sælg dig selv, butikken, boligen, sælg køberkartoteket, sælg henvisninger, sælg køberrådgivning og mersalg

#DAG 5 Telefonen som salgsværktøj, 5 skarpe i telefonen, fisk fremvisninger, vurderinger og henvisninger. Challenger tilgang til opfølgende salg.

#DAG 6 Ringeaften, opfølgning på fremvisninger, åbne huse, køberkartotek (rigtige købere, leads). Mål for opkald og resultater.

#DAG 7 Den gode fremvisning, forberedelse, gennemførelse og opfølgning. Fremvise eller sælge. Challenger fremvisninger.

#DAG 8 Forhandlingsteknik og afslutningsteknikker, luk handlen, fra nej tak til ja tak. Challenger forhandlinger.

#DAG 9 Mentale værktøjer og forberedelse, viljen til at vinde, vedholdenhed, motivér dig selv. Challenger Mindset.

#DAG 10 Eksamensdag og diplomer. Kåring af bedste performer på udvalgte områder.

TEORI OG PRAKTISK TRÆNING

Træningsdagene vil blive gennemført i 2 halvlege á 2 timer med 15 min. pause. 1. halvleg er inspiration, værktøjer og best practice. 2. halvleg er praktisk træning (købersituationer, live opkald, fremvisninger, osv.), som afrundes med at deltagerne udfylder den personlige BOOST PLAN, som trainee og ledere kan følge op på, for at sikre at de nye værktøjer bliver til nye vaner og forbedret performance.

ELOOMI E-LEARNING

Hele udviklingsforløbet bliver understøttet af Byens Bedste Mægler E-learningsforløb. Med systemet eloomi får deltagerne adgang til værdifulde e-learning moduler, der knytter sig til hver enkelt træningsdag.

E-learning modulerne indeholder forskellige elementer som Best Practice videoer, artikler, downloads og små tests. Deltagerne får adgang til eloomi i 12 måneder, hvor de på farten får de bedste og mest værdifulde tips og tricks fra Byens Bedste Mægler, direkte i indbakken på mobil eller tablet.

Turbo Trainee holdet 2016

Turbo forløb for fuld turbo!

TID OG STED

Sjælland :

Uddannelsen gennemføres i Roskilde

Dag 1 =  22. oktober
Dag 2 =  29. oktober
Dag 3 =.   5. november
Dag 4 =  12. november
Dag 5 =  19. november
Dag 6 =  26. november
Dag 7 =    3. december
Dag 8 =  10. december
Dag 9 + 10 = 17. december fra kl. 09.00 – 16.00 (dag 9 + eksamen)

Jylland :

Uddannelsen gennemføres i Horsens.

Dag 1 =  22. oktober
Dag 2 =  29. oktober
Dag 3 =.   5. november
Dag 4 =  12. november
Dag 5 =  19. november
Dag 6 =  26. november
Dag 7 =    3. december
Dag 8 =  10. december
Dag 9 + 10 = 17. december fra kl. 09.00 – 16.00 (dag 9 + eksamen)

 

KONTAKT

Hvis du er interesseret i dette forløb, så ring til Partner Martin Frandsen på 22 93 24 00 eller Partner Jan Sargent Larsen på 27 22 27 50. Du er også velkommen til at sende en mail til Byens Bedste Mægler på info@bedstemaegler.dk.

Vi kommer gerne og præsenterer forløbet for dig og din trainee.