SKAB VÆRDI

DET OPNÅR DU:

  • Sælg dit salær (pakken) meget bedre
  • Sælg dig selv og butikken bedre
  • Differentiér dig fra de andre mæglere
  • Bliv bedre til at afslutte og få underskriften
  • Hav modet til at sætte den rigtige pris og salær (gennemslagskraft)

INVESTERING:

Kr. 15.000 + moms, heri er inkluderet 3 timers workshop, inspirationsliste med ideer, værktøjer og ”hemmeligheder”fra mæglere med høj kommiprocent/hitrate.

Download priser og beskrivelse her >

WORKSHOP: 3 TIMER

3 ud af 4 mæglere er bedre til at sælge rabatten end salæret. 4 ud af 5 mæglere tror de ”tabte sagen” pga. pris eller salær. 9 ud af 10 tilbyder kr. 10.000 i rabat – uden at skabe værdi.
7 ud af 10 mæglere forsøger ikke at afslutte/få underskriften!?

1. VIND FLERE OG ØG DIN KOMMIPROCENT

Mange steder mærkes stort pres på salærerne – nogle steder opleves ”salæ- rkrig”, og alligvel er der stadig mæglere, der vinder mere og er dygtige til at fastholde attraktive salærer. Dem har vi oplevet mange af på vores Mystery Salgsvurderinger og har sammensat en workshop med de allerbedste ideer, argumenter og værktøjer. Ingen uform, ingen sludder-for-en-sladder, men konkret inspiration til at vinde mere.

2. MÆGLERNE GØR DET DE SKAL, MEN IKKE DET DE KAN

Blandt de mæglere, vi arbejder sammen med, er der stor forskel på hensigt og adfærd. Med andre ord ved de fleste godt, hvad de skal gøre for at vinde kunden og sagen, men gør ikke det, der skal til.

Dette er en hård og ærlig workshop, hvor vi går til ”stålet”i forhold til at sælge dig selv, butikken, kæden, salærpakken og prisen på boligen. Der er penge i det!

3. GØR EN FORSKEL OG FÅ UNDERSKRIFTEN!

Vi sammensætter en workshop, der tager udgangspunkt i jeres konkurre- rende mæglere i byen og finder frem til nye tiltag, hvor I kan differentiere jer mere, øge salæret og få underskriften tidligere, end I plejer.

Forbered jer på at blive udfordret og hav høje forventninger til os. Vi har en masse inspiration og værktøjer, der vil kunne mærkes på pengepungen og ses på boligsiden med det samme. Vi måler på effekten og går efter mindst kr. 8.000 pr. sag – det kan godt blive til lidt, når året er omme x højere kommiprocent. Regn selv på det…