KÆDEAFTALER

EN KÆDE ER IKKE STÆRKERE END…

Det gamle ordsprog “en kæde er ikke stærkere end det svageste led” passer bedre end nogensinde for en mæglerkæde.

Den lokale mæglers fokus er at vinde på pladsen i dag og de fleste tiltag mæglerne igangsætter, tager naturligvis afsæt i at understøtte dette mål.

Kædens mål er mere strategiske og tager afsæt i at vinde i dag og i morgen. Hurtig implementering af nye strategiske tiltag på kædeniveau er afgørende, for at opnå den lillebitte konkurrencefordel..et øjeblik, før alle andre kan det samme og gør det samme.

Må vi give vores bud på jeres næste udviklingsforløb i kæden? Det koster ikke noget.

I Byens Bedste Mægler har vi mere end 20 års erfaring i at udvikle, træne og forankre nye vaner og adfærd på kædeniveau for EDC, home, nybolig og danbolig.

Ikke 2 forløb er ens, da hver kæde har egen tilgang til markedet og hver sin måde at skabe værdi på overfor købere, sælgere og samarbejdspartnere.

Vores tætte samarbejde med den lokale mægler i alle kæder, betyder at vi er istand til at udvikle og sammensætte et uddannelsesforløb der er 100% unik og målrettet til den enkelte kæde.

INTEGRITET OG FORTROLIGHED

Det er vores ambition at blive ejendomsmæglerens førstevalg, når det gælder markedspositionering, forretningsudvikling og uddannelse. En forudsætning for at opfylde denne ambition er tillid. Det er afgørende for vores kunder og for os, at den viden og indsigt vi erhverver i samarbejdet, er 100% fortrolig og bliver mellem kæden og Byens Bedste Mægler. Det kan du stole på.