TURBO TRAINEE OPFØLGNING

Vind flere sager og sælg mere!

Skarpere på vurderinger

Mange Turbo Trainees er allerede begyndt at kommissionere. I den forbindelse har de brug for gode værktøjer til at opnå større sikkerhed overfor de forskellige sælgertyper. De tre nye opfølgningsmoduler er en overbygning på Turbo Trainee forløbet, som vil øge deres gennemslagskraft og hitrate i salget. De bliver trænet i mødet med sælger og i forhandlingen mellem køber og sælger.

 

Vi bygger ovenpå med nye værktøjer og endnu mere inspiration fra vores oplevelser på mere end 600 vurderinger de seneste 2 år. Der vil være super inspiration fra dygtige ejendomsmæglere, der deler ud af deres erfaring og gode tricks!

Udbytte

  • At planlægge en vurdering
  • At gennemføre en vurdering
  • At følge op på en vurdering
  • Statusmøder med sælger
  • At skabe værdi overfor sælger
  • At differentiere sig
  • At afslutte mere effektivt
  • At sælge sig selv, sin butik og kæden

Workshop 1: Byens bedste V1

Her får din Turbo Trainee konkrete og praktiske værktøjer til, hvordan han/hun planlægger og gennemfører Byens Bedste V1 med inspiration fra dygtige mæglere i hele landet. De bliver dygtigere til at matche sælger (DISC), sælge sig selv, butikken og kæden bedst muligt. Vi klæder dem på med forskellige strategier til at fiske flere vurderinger, gennemføre mini V1 og til at skabe værdi overfor sælger.

Workshop 2: Byens bedste v2

Med inspiration fra dygtige mæglere i hele landet, får din Turbo Trainee konkrete og praktiske værktøjer til, hvordan han/hun planlægger, gennemfører og afslutter Byens Bedste V2. De bliver dygtigere til at skabe værdi omkring markedsføring af boligen, prisen på boligen, salæret og salgsforløbet. De arbejder med deres personlige styrker, så de kan differentiere sig i forhold til konkurrenterne.

Workshop 3: Sælg mere!

Vi følger op på DISC-træningen og løfter din Turbo Trainee til næste niveau. De bliver trænet i argumentation og indvendingsbehandling, der vil øge deres hitrate i salget og på vurderinger. Vi træner dem i en sælgende gennemgang af salgsbudget og formidlingsaftale og klæder dem på med effektive afslutningsteknikker. Vi lærer dem at forberede og afholde statusmøder med fokus på at justere priser og reducere antallet af retursager.

Investering, tid og sted

Investeringen i de 3 workshops udgør blot 4.995 kr. + moms. Heri er inkluderet kaffe/the og snacks.

Deltagerne vil gennemgå et struktureret træningsforløb, hvor de blive klædt på med de bedste vaner til at blive skarpere på vurderinger og få endnu mere til salg.

Forløbet bliver gennemført tre tirsdage med 2 ugers mellemrum og varer 3,5 timer. Vi gennemfører forløbet både på Sjælland og i Jylland:

SJÆLLAND


TID
: Fra kl. 9.00 -12.30

STED: Dronninggårds Allé 128, 2840 Holte

Download PDF

JYLLAND


TID
: Fra kl. 9.00-12.30

STED: Nørregade 51, 8700 Horsens

Download PDF