SKAB VÆRDI

DET OPNÅR DU:

  • Sælg dit salær (pakken) meget bedre
  • Sælg dig selv og butikken bedre
  • Differentiér dig fra de andre mæglere
  • Bliv bedre til at afslutte og få underskriften
  • Få modet til at sætte den rigtige pris og det rigtige salær (gennemslagskraft)

INVESTERING:

Kr. 15.000 + moms, heri er inkluderet 3 timers workshop, inspirationsliste med ideer, værktøjer og ”hemmeligheder” fra mæglere med høj kommiprocent/hitrate.

Download priser og beskrivelse her >

WORKSHOP: 3 TIMER

Tre ud af fire mæglere er bedre til at sælge rabatten end salæret. Fire ud af fem mæglere tror de ”tabte sagen” på grund af pris eller salær. Ni ud af ti tilbyder kr. 10.000 i rabat – uden at skabe værdi.
Syv ud af ti mæglere forsøger ikke at afslutte/få underskriften!

1. VIND FLERE OG ØG DIN KOMMIPROCENT

Mange steder mærkes et stort pres på salærerne – nogle steder opleves ”salærkrig”, og alligvel er der stadigvæk mæglere, der vinder mere og er dygtige til at fastholde attraktive salærer. Dem har vi oplevet mange af på vores Mystery Salgsvurderinger, og derfor har vi sammensat en workshop med de allerbedste idéer, argumenter og værktøjer. Ingen uform og ingen sludder-for-en-sladder, men konkret inspiration til at vinde mere.

2. MÆGLERNE GØR DET, DE SKAL, MEN IKKE DET DE KAN

Blandt de mæglere vi arbejder sammen med, er der stor forskel på hensigt og adfærd. Med andre ord ved de fleste godt, hvad de skal gøre for at vinde kunden og sagen, men de gør alligevel ikke det, der skal til.

Dette er en hård og ærlig workshop, hvor vi går til ”stålet” i forhold til at sælge dig selv, butikken, kæden, salærpakken og prisen på boligen. Der er penge i det!

3. GØR EN FORSKEL OG FÅ UNDERSKRIFTEN!

Vi sammensætter en workshop, der tager udgangspunkt i jeres konkurrerende mæglere i byen og finder frem til nye tiltag, hvor I kan differentiere jer mere, øge salæret og få underskriften tidligere i forløbet, end I plejer.

Forbered jer på at blive udfordret og hav høje forventninger til os. Vi har en masse inspiration og værktøjer, der vil kunne mærkes på pengepungen og ses på boligsiden med det samme. Vi måler på effekten og går efter mindst kr. 8.000 pr. sag – det kan godt blive til lidt, når året er omme x højere kommiprocent. Regn selv på det…