Kick-start det nye år med gratis inspirationsvideoer!

Tab og vind med samme sind er taberens mantra, og vi har endnu ikke mødt en mægler med den slappe holdning.

Hvis du gerne vil vinde endnu mere, så får du her et tilbud, som vi håber, du har svært ved at sige nej tak til…

Byens Bedste Mægler samarbejder i dag med mæglere i mere end 80 byer, hvilket betyder, at vi hver eneste dag bliver inspireret af dygtige mæglere i hele Danmark. I løbet at det seneste år har vi deltaget på mere end 600 vurderinger, 700 fremvisninger og gennemført over 1000 opkald, og vi føler os ret sikre på, at INGEN forstår jeres konkurrencesituation så godt som os lige nu.

Med de mange gode oplevelser vi hver dag har med dygtige mæglere, vil vi gerne dele nogle af gode ting, som de gør – helt gratis.

Idet du sikkert ikke gider læse stolpe op og stolpe ned, så får du inspirationen i en video, som du kan se på din mobil, tablet eller pc. Ingen reklamer, ingen spam, ingen forpligtelser. Blot inspiration.

Vi har i første omgang lavet 4 videoer af 3 – 5 minutters varighed. Videoerne har naturligvis ikke SVARET på alt, men de indeholder udpluk af den bedste inspiration, vi selv har fået i hele landet. Vi har valgt at give dem overskriften “Best Practice”, selvom vi godt ved, at du måske gør noget, der virker endnu bedre på din lokale markedsplads.

 

Videoerne bliver offentliggjort hver mandag i januar:

Video # 1 – Best practice inspiration til at skabe værdi overfor købere og sælgere.

Video # 2 – Best Practice inspiration til at komme tættere på købere og sælgere.

Video # 3 – Best Practice Inspiration til at blive skarpere i opfølgningen på købere.

Video # 4 – Best Practice inspiration til den gode forhandling med købere og sælger.

 

Hvorfor gør vi det?

Det er vores mål at være din fortrukne samarbejdspartner – dem du ringer til først, når du ønsker at forbedre din lokale position i byen.

Bestil dine 4 inspirationsvideoer på info@bedstemaegler.dk

Comments are closed.