KÆDEAFTALER

EN KÆDE ER IKKE STÆRKERE END…

Det gamle ordsprog “en kæde er ikke stærkere end det svageste led” passer bedre end nogensinde for en mæglerkæde.

Den lokale mæglers fokus er at vinde på pladsen i dag, og de fleste tiltag, som mæglerne igangsætter, tager naturligvis afsæt i at understøtte dette mål.

Kædens mål er mere strategiske og tager afsæt i at vinde i dag og i morgen. Hurtig implementering af nye strategiske tiltag på kædeniveau er afgørende, for at opnå en lillebitte konkurrencefordel et øjeblik før alle andre kan og gør det samme.

 

Må vi give vores bud på jeres næste udviklingsforløb i kæden? Det koster ikke noget.

I Byens Bedste Mægler har vi mere end 20 års erfaring i at udvikle, træne og forankre nye vaner og adfærd på kædeniveau for EDC, Home, Nybolig og Danbolig.

Ikke to forløb er ens, idet hver kæde har deres egen tilgang til markedet og hver sin måde at skabe værdi overfor købere, sælgere og samarbejdspartnere.

Vores tætte samarbejde med den lokale mægler i alle kæder betyder, at vi er i stand til at udvikle og sammensætte et uddannelsesforløb der er 100% unikt og målrettet den enkelte kæde.

INTEGRITET OG FORTROLIGHED

Det er vores ambition at blive ejendomsmæglerens førstevalg, når det gælder markedspositionering, forretningsudvikling og uddannelse. En forudsætning for at opfylde denne ambition er tillid. Det er afgørende for vores kunder og for os, at den viden og indsigt, vi erhverver i samarbejdet, er 100% fortrolig og bliver mellem kæden og Byens Bedste Mægler. Det kan du stole på!